SERVICII PENSIUNEA AMBIANCE CITY IASI

Ambiance City a fost proiectata pentru a va oferi tot confortul, punandu-si amprenta in crearea unei atmosfere placute, care va protejeaza intimitatea.

Constructia moderna, amplasata central, care se încadreaza perfect în arhitectura zonei; hotelul beneficiaza de accesul usor catre aeroport, banci, supermarket-uri, restaurante elegante, saloane de frumusete si parcuri.

In apropierea Pensiunei Ambiance City se afla:

  • Casa Memoriala Vasile Pogor
  • Piata Unirii
  • Parcul Copou – Teiul lui Eminescu
  • Palatul Culturii
  • Muzeul de Istorie Naturala al Universitatii Iasi
  • Gradina Botanica
  • Aeroport
  • Gara

In apropierea hotelului exista numeroase case de schimb valutar si banci care permit procurarea în conditii legale si sigure a monedei oficiale romanesti.
Numeroase magazine non-stop, de unde se pot procura diferite produse de larg consum se afla langa hotel.

Pensiunea Ambiance City situata in centrul orasului Iasi la cateva minute de zonele importante, va ofera cazare in camere dotate cu aer conditionat, baie, telefon, Tv, internet, balcon, incalzire centrala. Interiorul este complet utilat si mobilat, intr-un stil modern care ii confera accesibilitate si frumusete.

Va punem la dispozitie 10 camere cu cate 2 paturi, 4 camere matrimoniale si 1 camera single. Aici veti beneficia de un personal calificat pentru menaj permanent.

24/7 Rezervari si Asistenta

24/7 Rezervari si Asistenta

Staff-ul Ambiance se află la dispoziţia dumneavoastră 24 de ore pe zi pentru a vă asista în orice manieră posibilă.

Pozitie centrala

Pozitie centrala

Situat pe una dintre cele mai vechi străzi ale Iașiului, pensiunea Ambiance City Iasi este foarte aproape de toate obiectivele turistice.

Sala de conferinte

Sala de conferinte

Locatia noastra va pune la dispozitie o sala de conferinte multifunctionala, cu o capacitate de 25 de locuri, pentru diverse activitati team building, worshop-uri, seminarii.

Acces rapid aeroport

Acces rapid aeroport

Plasat convenabil, cu acces rapid la aeroport