24/7 Rezervari si Asistenta

Staff-ul Ambiance se află la dispoziţia dumneavoastră 24 de ore pe zi pentru a vă asista în orice manieră posibilă. Oaspeţii hotelului au de asemenea acces la parcare privată, servicii taxi, internet WiFi, plata cu cardul, spălătorie, sala de conferinte - maxim 25 persoane, telefon internetional si fax, servicii de masaj si  pensiune completa la cerere.

 


 

Pensiunea Ambiance City

+40746669969
+40744668969
+40232210710

Tarife Ambiance City

 

Camera single - 140 Lei
Camera dubla - 160 Lei
Pat suplimentar - 40 Lei

 

 

*** Preturile NU INCLUD micul dejun (15 ron / persoana)


***Pentru grupuri organizate asiguram pensiune completa


Confort si atmosfera placuta

Plasat convenabil, cu acces rapid la aeroport, aproape de parcuri şi obiective turistice, Mitropolia, Piata Unirii, Palas Mall, Spitalul Spiridon ,Universitate, Copou, Gradina Botanica, a fost proiectat pentru a va oferi tot confortul, punandu-si amprenta in crearea unei atmosfere placute, care va protejeaza intimitatea. Cititi mai mult..

 

 


 

Pensiunea Ambiance - Bucium

+40744668969
+40744668969
+40232210159

Iasi - Centru, Str. Grigore Vieru nr. 13 (fosta Str. Sulfinei nr. 13 langa restaurantul Oscar)

Hotel Casa Locato Bucuresti

Pensiunea Ambiance City

Pensiunea Ambiance City situata in Centrul orasului Iasi la cateva minute de mers pe jos fata de obiectivele importante:Mitropolia,Piata Unirii,Palas Mall,Spitalul Spiridon,Facultatea de Medicina,Universitatea A.I.Cuza,Copou,Gara si ofera cazare la preturi ieftine in camere dotate cu aer conditionat, baie, telefon, Tv, internet, balcon, incalzire centrala. Interiorul este complet utilat si mobilat, intr-un stil modern care ii confera accesibilitate si frumusete.La parterul pensiunii se afla doua din cele mai bune restaurant din Iasi.
Va punem la dispozitie 15 camere: 10 camere cu cate 2 paturi, 4 camere cu pat matrimonial si 1 camera single la cele mai bune tarife de cazare in iasi.

Pensiunea Ambiance City * * *

BINE ATI VENIT!

Interiorul este complet utilat si mobilat, intr-un stil modern care ii confera accesibilitate si frumusete.

Va asteptam sa va convingeti ca ospitalitatea tipic moldoveneasca este mai mult decat un zvon placut, inconjurati de caldura si confortul Pensiunii Ambiance.

Pensiunea Ambiance City situata in centrul orasului Iasi la 100m de Piata Unirii langa Restaurant Oscar (zona Copou), avand in apropiere la cateva minute de mers pe jos:

- Mitropolia
- Palas Mall
- Piata Unirii
- Spitalul Spiridon
- Facultatea de Medicina (UMF)
- Televiziunea Romana + Radio
- Liceul M. Eminescu
- Liceul C Negruzzi
- Blota Rece
- Casa Studentilor
- IML
- Spitalul de Oncologie
- Spitalul CFR
- Parcul Copou
- Gradina Botanica
- Casa memoriala Vasile Pogor

In apropierea hotelului exista numeroase case de schimb valutar si banci care permit procurarea în conditii legale si sigure a monedei oficiale romanesti.
Numeroase magazine non-stop, de unde se pot procura diferite produse de larg consum se afla langa hotel.

You are here